Efter två dagar med ledigt är det dags att jobba igen. Jag har iaf haft två riktigt bra dagar.

Igår var jag och syster ner på stan. Fyndande på bokrean, unnade mig några klädesplagg och köpte semlor. Sen blev det en fika hos mormor&morfar innan jag åkte hem och tog en promenad med häst&hund. Dömmsög, diskade och gjorde en sen middag.
Idag hade Ellie landat i sitt rum igen så det blev en långpromis i massa snö med en hund som knappt tog sig framåt. Har även hunnit diska igen, vattnat min orkidéer och rört på häst&hund. Sen gick jag ner i köket och gick loss på väggen. =)
Nu ska jag duscha och sen krypa till sängs och läsa lite. Fyndade roliga bäcker så nu har jag lite att roa mig med, köpte även en receptbok på olika Brownies och bara man kikar på framsidan så börjar det vattnas i munnen. Ska försöka mig på något recept inför min födelsedag. =)

Idag säger jag Grattis till min käre far som har namnsdag! Du är världens bästa pappa!
(mamma du är också världsbäst!)


Jag längtar efter allt grönt nu..


Puss&hej!
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Amigos födelsedag! 26 år är han. Vildhästen. Han fick ett nytt schabrak och en påse godis i födelsedagspresent. Även fast jag inte rider så mycket nuför tiden så vill han vara fin och det var kanonpris på schabraket. Haha.. =)


En liten rund pånnieplutt.En vän, en kompanjon, en bästis.


Tack Amigo för alla år! Jag hoppas du är pigg i några år till!


Idag har jag varit riktigt produktiv på jobbet. Plockat fram nya produkter och beställt grejer inför kundklubbsdagen. SKyltat inför kommande kampanj och vattnat blommor. Ja, och tagit hand om alla kunder också. =) Nu är jag ledig i två härliga dagar och det klagar jag inte alls över!
Imorgon ska jag in och fynda på bokrea. Jag älskar böcker men tyvärr har jag inte all tid i världen att läsa.. Men ngn dag kanske det regnar och alla renoveringar är gjorda. =)

Nu ska jag se klart på csi och sen krypa ner i sängen. Imorgon har jag lite att pyssla med, diskberget är ganska stort efter mitt bakande. Mina två sockerkakor blev totalt misslyckade igår men kladdkakan var smaskig för den är slut.. Så igår var jag grinig och skulle aldrig mer sätta min fot i köket. Men det gäller väl att inte ge upp utan försöka igen. Den första sockerkakan var god men den blev ful. Jag vill inte bjuda på fula kakor. =P

PUSS&HEJ!

Det är söndag och det snöar massor. Det här har verkligen varit en riktigt fin vinter. J han åkte för att hjälpa sin pappa köra snö på Ön och här sitter jag.. Har kikat efter lite böcker på bokrea men jag tror att jag ska försöka våga mig in till stan någon av mina lediga dagar som kommer den här veckan. Parkerar jag hos min faster och går ner så slipper jag mycket trafik. Ska försöka få hunden att vakna så vi kan ut och gå promis innan det blir en massa stök här hemma. Har lite jag skulle behöva göra för igår gick växeln på riktigt sköldpadde-läge. Usch vad trött och slut jag var.

Hästen verkar ha repat sig för igår var han inte svullen eller varm alls. Men han fick iaf en riktig slappdag med hagbesök och massa hö. Fina killen.


Hunden vaknade efter det att jag skottat av gården. Riktig sömntuta den där törnrosahunden. Hon sover länge och gärna. Vi gick hem, släppte ut hästen och fixade stallet sen gick vi en långpromis. Hade henne lös och tränade på att gå fint vid min sida och söka kontakt. Är så roligt att jobba med henne nu när vi börjat kursa. Kurstillfället i torsdags gick väl sådär. Hon skötte sig men när vi skulle göra en förbudsövning så sket hon totalt i leksakerna som A-L hade lagt fram som frestelse. Hon tycker det är mer spännande med att lukta på marken. Knashund. =)

Har varit en sväng ner i köket. Roade mig med att dra ur en miljon spikar ur väggen och bända bort några gamla skivor. J har planerat och håller på med avloppsröret som ska flyttas, eftersom vi ska ha diskbänken vid fönstret och inte vid väggen som det har varit. Det går sakta men det blir lite gjort iaf. Skönt.

Nu ska jag hänga tvätt, diska och göra en sockerkakssmet. Måste ha något att bjuda på när jag fyller år. Även fast det är ett tag dit så är frysen sånär tom på fikabröd.


Eftersom jag fick hjärnsläpp när jag skulle göra första sockerkakan så fick jag improvisera ihop en kladdkaka. Så nu har jag gjort en gigantisk kladdkaka, en sockerkaka och en hasselnötskaka. Hoppas någonting blev lyckat iaf.
Sitter och tittar på Flashpoint. En ny serie som jag gillamer och mer. Polisserier tycker jag om. Nu snart är sista kakan klar och då ska vi ta kvällspromisen med fnörten.


Förra helgen sken solen, idag var det långt bakom molnen.


Puss&hej!