La upp en bild på insta. Vilken skillnad på Räser-Berit och luddpånnien. Samma häst, några år och Tonvis med omvårdnad och kärlek mellan bilderna! ❤️ 

Nyfrissade Hookis! 

Jag och Emma tog en ridtur nu på kvällskanten. Fiffi fick också haka på. Pigg och fin Chalet. Tror det får bli ridbanan imorgon. :) 

❤️ 

❤️ Fina moster Emma och hjärteÄrtan! 

Måndag idag. Vi började dagen med kyrkis. Var många barn och vuxna där, skoj! Ärtan lekte så hon hade inte tid för fika. Vi gick till farmor Cajsa och fick lunch när det var slut istället. Sen åkte jag hemåt och mini somnade redan innan vi åkte av gården på Sollerön. 
Hon sov så länge att jag och Emma även hann gå upp till budsel med vagn och Fiffi. Skönt väder men äckliga älglusar! Fiffi hon tog ett dopp i kanalen också. Tydligen inte för kallt för bad.. 

Innan vi hann hem vaknade Ärtan och fick gå lite. Och sitta på mosters axlar. Gullepluttar! ❤️ 


Terrierdamen! ❤️ 

En bra måndag till handlingarna. Nu ska tröttmössan bädda ner sig och läsa lite. 

Jo, när Ärtan får välja kvällslitteratur så blev det den här; 
Bor det möjligen en ornitolog i henne? ;) 

Min helg har varit riktigt hästig. Sådär pyssla i stallet utan stress-mysig. 

Red ett dressyrpass på Hookis och tömkörde Chalet igår. Idag blev det långpromenad tillsammans med mig, Ärtan, Fiffi och Emma. 
Har även tvättat och trimmat svansar och manar och kliat på bett. Idag tog jag fram klippmaskinen och friserade Hookis. Det var dags för han gick under benämningen "Lurvpöse" och blev svettig bara att jogga. Så nu står det två rena, nyfriserade hästar i stallet! :D 


En gammal bild på Chalet! ❤️
Vilken häst hon förvandlades till! Under allt det där luddet fanns en smäcker, känslig tjej med stort hjärta! 

Nu sover lillhjärtat och jag ska krypa upp i soffan! J är ute på ett "leverera-bil-uppdrag" och borde strax vara hemma igen! Puss på er!