Den lilla busken vid vägen är så fin när den blommar, trots alla taggar och hur infernaliskt den sprider sig. Vattnade rosorna på jobbet idag och började genast fundera på om jag skulle kunna plantera någon ros någonstans i trädgården. NEJ, är svaret. Jag vet inte var jag ska gräva eller vilken sort som passar här hemma på gården! 

Dagen har gått i ett. Glömt dricka mycket vatten så nu är jag belönad med blixtrande huvudvärk. Tror nästan jag får lägga mig och försöka sova bort den! Puss på er! ❤️ 
Här inne igen. Tänker att det kanske får bli så innan jag går på semester. Tre veckor kvar. Eller 12 dagar kvar. Oh my! Nedräkning nedräkning! :D 

Men äh, nu ska jag inte tjata om hur mkt jag ser fram emot dagar hemma med familjen. 
Ärtan har sommarlov hon, i sammanlagt 9 veckor. Idag skulle hon på kusinbus med Greta på Sollerön. Igår var hon hemma med mormor, morfar och moster Helena. Hon hade sovit jättebra på natten. Men igår kväll var det en trött tjej som somnade i famnen på pappa J innan vi kom hem. Sen har hon sovit mellan oss. Sådär som det brukar vara. Så tomt utan henne! 

Nu är det jobbdags igen! Hejsvejs! :) 

Det här skördade vi ute i trädgården till dagens lunch. Första gurkan för i år! :) 
Nu börjar trädgården leverera lite smått. 

Här är Ärtans två årspresent. Ett körsbärsträd. Måste bara fixa bättre stöd till det. 

Här är lappen som satt på. Får hoppas hon får mumsa körsbär redan nästa sommar! :) 


Vildabinholkarna är populära! :) 

Vi började faktiskt dagen med att vara inne i svalkan. Är inte så lätt att bara vara i skuggan med en rörlig tvååring. Dessutom tyckte båda hundarna att det var mycket skönare inomhus. Så nu har vi gjort över 5 liter rabarbersaft. Eller vi och vi, mest J eftersom jag läste för Ärtan. 
På eftermiddagen började det blåsa lite så det svalkade. Då gick vi ut, satte oss i gräset och tittade på alla fordon som åkte förbi. Sen grävde vi ner trädet, hon har faktiskt hjälpt till mycket. Slängt stenar och gräs i skottkärran, skottat hästdynga med sin lilla spade. Så GULLIG när hon försöker med allt som en annan gör. Nu är hon hos Mormor&Morfar eftersom hon har sommarlov i 7 veckor till. Jag och J jobbar tre låååååånga veckor till innan vi går på semester men Ärtan kommer vara hemma med alla som är lediga. ❤️ Tror hon kommer få underbara dagar! 

Nu ska jag lägga mig i en tom säng. Väldigt OVANT även fast hon ibland faktiskt sover i sin egen säng. Man är så inställd på att ha koll på henne! 

Hej på er! ❤️