J brukar spela en låt för mig från någon skiva som heter "kvart-i-två-dansen" som går såhär; "jasså du man ska bli farsa!? Gråter du? Det är ju ballt!"

Ja, här är han.. Han som kommer bli farsa när jag blir morsa.. ;)

Igår var Gibbs helt ur gängorna, han ville inte gå ut och han ville just inte ha någon mat. Han låg och sov hela dagen, jag klämde igenom honom och lyssnade på andning och hjärta. Kunde inte upptäcka något som kunde bara på tok heller. Tänkte avvakta och se om vi fick lov att ringa veterinären. Men idag är han mycket piggare! Han äter som han ska, han har druckit från handfatet och han ville gå ut redan imorse. Han har varit ute några vändor och nu ligger han i andra änden av soffan och sover. Igår ville han inte ens äta sitt favvogodis, men idag har han slukat en hel sån godispinne! Måste ha varit något han ätit eller så hade han bara en dålig dag.

Älskade katten, tänk vad man oroar sig över dessa djur! ❤

Han lånade min telli och slängde iväg ett inlägg om våra djur. Jag undrar just vem som retar vem i det här huset?!

Nu är det färdigjobbat för ett tag. Vi hade det väldigt lugnt, första kunden kom när vi hade haft öppet en timme. Men jag hann bygga in lite nya produkter, plocka fram och prismärka, ta emot varor och göra en beställning.

Medan jag har varit på jobbet har J rivit ner det gamla taket i vardagsrummet. Nu ska det dras lite el och sen reglas upp för det nya. Men får se om det blir nå mer jobb idag.. Vi ligger i soffan och jäser lunchen.. Jag är trött.

Ha en fin söndagkväll! ❤