(null)
Jag älskar att se hur den lilla vill göra som den stora. Hittade storasysters keps och satte på den på huvudet. Sen ville Bönan ta springcykeln. När jag påpekade att hon inte hade någon hjälm gick hon och tog den istället..  (null)
❤️ 
Gulliga lilla busfrö! 

Idag har dagen mer eller mindre gått i ett. Om vi hade det slappt och mysigt igår på förmiddagen så hade vi det lite mer röjigare idag. Vi tog en promenad efter frukost och fick sällskap av Helena med hundarna. Ärtan lekte med grannens barnbarn och jag passade på att tukta tomatplantorna i växthuset medan lillasyster sov. Sen var det lunch. Farmor Cajsa kom och då cyklade jag och Emma till stallet. Mockning och motionering av ponnyn. 
Sen var det hem och städa ur pelletsförråd och laga middag innan vi slängde in pelletsen. 4 pallar. Lägga barn och gå med hunden. Duschade och kröp i säng. Och nu har den här dagen gått. Och mina armar känns milslånga efter alla pelletssäckar! 😂 

Så kan en dag på den här gården se ut!! ❤️
(null)
Vet ni vad vi gjorde efter vi kom hem från promenaden på förmiddagen? Jo, vi bäddade ner oss alla tre i sängen. Sen sov barnen länge och jag läste först i en av mina tidningar tills ögonen blev tunga och föll ihop. Så himla skönt. Jätteslappt ja, men Ärtan klev upp först av alla så hon hade aldrig orkat med dagen. Förhoppningsvis kanske hon kan sova liiite längre imorgon. 

Vi får väl se. Nu ska jag iaf sova! Godnatt! ❤️
Helgerna går för fort. Sjukt fort faktiskt. Eller det spelar ingen roll. Alla dagar bara rasslar förbi liksom. Bara att hålla i sig och försöka åka med! 😆

Igår jobbade jag. Riktigt roligt. Igen. Parkerade bilen i början av Mora och trampade cykel upp till jobbet. Tänkte att det var bra med tanke på att det var vasaloppshelg.  (null)
Jättefint! 
Önskar jag kunde cykla mer i vardagen men att cykla med två ungar i en kärra efter 45:an kommer aldrig hända. Det går inte med den trafiken som är. Dessutom är det för långt för att cykelpendla till jobbet! 😂 Sån atlet är jag inte!! 
På vägen hem hade det börjat blåsa rejält så fick trampa duktigt för att komma någon vart. Men tog mig tillbaka till bilen. Handlade mat och åkte hem till byn. 
Där var det full fart med taklagning och barn som lekte. I helgen har det varit stora takfixar-helgen. Trasiga pannor är bytta här hemma, hos Helena och hos mina föräldrar. Skönt att få det ur världen. Nu kan det regna hur mkt det vill! 

(null)
Passade på att gå en runda i trädgården med slangen nu ikväll. Den extra fuktigheten på natten gör gott men vissa saker började sloka rejält. Ska försöka täcka med mer gräsklipp också. Det får bli veckans mission. Gräsklipp. 

Nu ska jag sova. Imorgon är det ny vecka och måndag igen. En vecka som jag ska vara med barnen! ❤️ Det blir nog en fin vecka, håller jag tummarna för!! Tack&hej!